Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Tegene
Id-ul tau:47957
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Cartel de Puerto Blanco
Motiv: suferințe de câteva zile și arogante
Explicatie: Astăzi în jurul orei 22:15/30 am fost cu heli deasupra mirror ului după care doua mașinii au început să tragă fără nici un fel de motiv , pe lângă această chestie aroganțele și suferințele pe care le fac sunt cele mai proaste , înjură calcă persoane cu 20 km și cu 100 km fără să ruleze nimic pozele le înțelegem dar suferințele nu
Dovezi: aici sunt momentele care mi s-au părut cele mai importante contextul celorlalte faze le pot arăta unui staff sau trimit link ul de pe YouTube către un staff , staff ul din prima filmare vine în role play și în rămâne în loc să plece e ceva care nu e normal

Ultima editare:
Member
Salut,voi lasa si eu o filmare cu diicoti care fac acelasi lucru unii mai usor alti mai gravi astea sunt filmari pe care mi au venit instant in minte si nu a trb sa stau mult sa caut. Mai sunt daca doriti si putem face rost. Zona fiind baietiilor in verde i am lasat pe ei sa inceapa focul ca sa nu o facem noi fiind zona lor,iar noi patrulam cu ei.
Pe filmare se vede cum calcati si voi oameni cu masina, cantati , spuneti : stai jos ca e greu (Comunity suport pe server si grad mare in pd, "Mario" nimic cu baiatul dar de la voi invatam daca si un astfel de membru o face),membri diicot stiu de vagos si le folosesc numele asta nu stiu daca e ok sau nu,nu ma voi acsa pe asta. Am uitat sa pun ca tras baiatul in verde primul dar se poate arata.

Ultima editare:
Member
Salut,voi lasa si eu o filmare cu diicoti care fac acelasi lucru unii mai usor alti mai gravi astea sunt filmari pe care mi au venit instant in minte si nu a trb sa stau mult sa caut. Mai sunt daca doriti si putem face rost. Zona fiind baietiilor in verde i am lasat pe ei sa inceapa focul ca sa nu o facem noi fiind zona lor,iar noi patrulam cu ei.
Pe filmare se vede cum calcati si voi oameni cu masina, cantati , spuneti : stai jos ca e greu (Comunity suport pe server si grad mare in pd, "Mario" nimic cu baiatul dar de la voi invatam daca si un astfel de membru o face),membri diicot stiu de vagos si le folosesc numele asta nu stiu daca e ok sau nu,nu ma voi acsa pe asta. Am uitat sa pun ca tras baiatul in verde primul dar se poate arata.

Rămâne la decizia lui Denis ce se stabilește

Member
Salut, cand bateti voi, incepeti si suferiti, iar noi ne ridicam si ne batem nu facem tickete/reclamatii, asa ca daca iti iei bombe dupa ce suferi, si vin baietii si ti-o intorc, ar trebui sa stai mai mult la ffa pana in momentul in care dupa ce ne suferi sa nu mori. Mersi!

Le atrag atentia cand nu este cazul de suferit, iar atunci cand va sufera au un motiv foarte bun, eram si eu la razia aia, si i-am lasat, deoarece pe langa faptul ca faceati bait, ca mai tot timpul, cu spatele la 2m de zona rau famata, cand picati pe cineva sufereati, asa ca... mai putine reclamatii, mai mult shooting.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus