Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Tegene
Id-ul tau:47957
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Cartel de Puerto Blanco
Motiv: suferințe de câteva zile și arogante
Explicatie: Astăzi în jurul orei 22:15/30 am fost cu heli deasupra mirror ului după care doua mașinii au început să tragă fără nici un fel de motiv , pe lângă această chestie aroganțele și suferințele pe care le fac sunt cele mai proaste , înjură calcă persoane cu 20 km și cu 100 km fără să ruleze nimic pozele le înțelegem dar suferințele nu
Dovezi: aici sunt momentele care mi s-au părut cele mai importante contextul celorlalte faze le pot arăta unui staff sau trimit link ul de pe YouTube către un staff , staff ul din prima filmare vine în role play și în rămâne în loc să plece e ceva care nu e normal

Ultima editare:
Member
Salut,voi lasa si eu o filmare cu diicoti care fac acelasi lucru unii mai usor alti mai gravi astea sunt filmari pe care mi au venit instant in minte si nu a trb sa stau mult sa caut. Mai sunt daca doriti si putem face rost. Zona fiind baietiilor in verde i am lasat pe ei sa inceapa focul ca sa nu o facem noi fiind zona lor,iar noi patrulam cu ei.
Pe filmare se vede cum calcati si voi oameni cu masina, cantati , spuneti : stai jos ca e greu (Comunity suport pe server si grad mare in pd, "Mario" nimic cu baiatul dar de la voi invatam daca si un astfel de membru o face),membri diicot stiu de vagos si le folosesc numele asta nu stiu daca e ok sau nu,nu ma voi acsa pe asta. Am uitat sa pun ca tras baiatul in verde primul dar se poate arata.

Ultima editare:
New member
Salut,voi lasa si eu o filmare cu diicoti care fac acelasi lucru unii mai usor alti mai gravi astea sunt filmari pe care mi au venit instant in minte si nu a trb sa stau mult sa caut. Mai sunt daca doriti si putem face rost. Zona fiind baietiilor in verde i am lasat pe ei sa inceapa focul ca sa nu o facem noi fiind zona lor,iar noi patrulam cu ei.
Pe filmare se vede cum calcati si voi oameni cu masina, cantati , spuneti : stai jos ca e greu (Comunity suport pe server si grad mare in pd, "Mario" nimic cu baiatul dar de la voi invatam daca si un astfel de membru o face),membri diicot stiu de vagos si le folosesc numele asta nu stiu daca e ok sau nu,nu ma voi acsa pe asta. Am uitat sa pun ca tras baiatul in verde primul dar se poate arata.

Rămâne la decizia lui Denis ce se stabilește

Sus