- Subiect Autor
Treaba sta in felul urmator , eu mi am luat ban pentru hacking avand in vedere ca mi am primit revive de la Directorul Medicilor Lima , el mi a dat kit de mafioti fara sa ruleze ca ma resusciteaza, iar apoi a pleacat sa se bata cu anumite persoane din locul respectiv , pe filmarea Domnului Alex cred ca se observa ca am fost mirat ca am primit rivive random, am fost sanctionat cu 200 min pt arma in zona publica ( am tras cu tek la benzinaria lui LIma intr-un fost ucenic mecanic) am fost trimis la jail si mii s-a promis un pc check sa se convinga ca am sau nu am ceva in pc, a trebuit sa intru pe ceva site ca sa imi verifice pc-ul , avand in vedere faptul ca eu mi am recumparat un cont de steam de pe g2a cu tot cu ambele versiuni de gta5 instalate la 50 lei , pana ca Denisake sa imi arate rezultatul din site-ul lui, am fost luat de Robica la un scurt pc check in care intradevar mi a gasit 2 fisiere sterse care acelea erau din 19 septembri, eu nici nu aveam gta pe atunci, Robica a observat si faptul ca eu aveam windous 10 pre instalat si asta este pentru ca eu calculatorul l-am cumparat second , trecand la subiect , este un bug cu trusa de mafioti in care daca ii dai kit iar apoi pleci de langa persoana respectiva , aceasta dupa scurt timp se ridica fix cum m-am ridicat eu in acea filmare pe care a observato staff-ul (presupun) , prietenii mei mi au aratat pe partajare pe sv ca au refacut bug ul si a fost exact aceasi animatie ca a mea, in loguri nu cred ca s-a observat faptul ca am primit revive da la medic avand in vedere ca acesta nu a rulat , iar Denisake cu site-ul lui intradevar mi-a gasit un fisier provika steam file 69 nush cum, de care nu stiam pentru ca repet , contul de steam a fost cumparat, am avut repet 160 aprp 170 ore , nu consider ca sunt ratat la aproape 20 ani sa dau cu hack la aproape 170 ore , asi fii dat direct din primele minute ca sa nu imi pierd timp aiurea, sa fiu sincer , imi e dor de persoanele cu care eram pe server , a fost primul meu server pe care am intrat si mi am pierdut undeva la 80 ore in mecanici, eu consider ca am fost respectos, v-am vorbit frumos, ( cu toate ca Denisake m-a injurat fara rost si nu m-a lasat nici macar sa ii explic ce si cum) , daca doriti sa vedeti o filmare cu bug ul respectiv sa vedeti despre ce vorbesc contactati ma pe email sau aici !