Secțiune navigare

Cerere unban , consdier ca ban-ul meu a fost pe nedrept aveti mai jos toata explicatia , am si un prieten care are filmare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Treaba sta in felul urmator , eu mi am luat ban pentru hacking avand in vedere ca mi am primit revive de la Directorul Medicilor Lima , el mi a dat kit de mafioti fara sa ruleze ca ma resusciteaza, iar apoi a pleacat sa se bata cu anumite persoane din locul respectiv , pe filmarea Domnului Alex cred ca se observa ca am fost mirat ca am primit rivive random, am fost sanctionat cu 200 min pt arma in zona publica ( am tras cu tek la benzinaria lui LIma intr-un fost ucenic mecanic) am fost trimis la jail si mii s-a promis un pc check sa se convinga ca am sau nu am ceva in pc, a trebuit sa intru pe ceva site ca sa imi verifice pc-ul , avand in vedere faptul ca eu mi am recumparat un cont de steam de pe g2a cu tot cu ambele versiuni de gta5 instalate la 50 lei , pana ca Denisake sa imi arate rezultatul din site-ul lui, am fost luat de Robica la un scurt pc check in care intradevar mi a gasit 2 fisiere sterse care acelea erau din 19 septembri, eu nici nu aveam gta pe atunci, Robica a observat si faptul ca eu aveam windous 10 pre instalat si asta este pentru ca eu calculatorul l-am cumparat second , trecand la subiect , este un bug cu trusa de mafioti in care daca ii dai kit iar apoi pleci de langa persoana respectiva , aceasta dupa scurt timp se ridica fix cum m-am ridicat eu in acea filmare pe care a observato staff-ul (presupun) , prietenii mei mi au aratat pe partajare pe sv ca au refacut bug ul si a fost exact aceasi animatie ca a mea, in loguri nu cred ca s-a observat faptul ca am primit revive da la medic avand in vedere ca acesta nu a rulat , iar Denisake cu site-ul lui intradevar mi-a gasit un fisier provika steam file 69 nush cum, de care nu stiam pentru ca repet , contul de steam a fost cumparat, am avut repet 160 aprp 170 ore , nu consider ca sunt ratat la aproape 20 ani sa dau cu hack la aproape 170 ore , asi fii dat direct din primele minute ca sa nu imi pierd timp aiurea, sa fiu sincer , imi e dor de persoanele cu care eram pe server , a fost primul meu server pe care am intrat si mi am pierdut undeva la 80 ore in mecanici, eu consider ca am fost respectos, v-am vorbit frumos, ( cu toate ca Denisake m-a injurat fara rost si nu m-a lasat nici macar sa ii explic ce si cum) , daca doriti sa vedeti o filmare cu bug ul respectiv sa vedeti despre ce vorbesc contactati ma pe email sau aici !

Atașamente

• Screenshot_2025-10-09-20-14-47-759_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-10-09-20-14-47-759_com.discord.jpg
    149,7 KB · Vizualizări: 3
  • Screenshot_2025-10-09-11-00-58-341_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-10-09-11-00-58-341_com.discord.jpg
    32,5 KB · Vizualizări: 3
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus