Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
1.Numele sau Porecla: Raul
2.ID In-Game:624
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):466.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat bun stiu sa ascult am rabdare cu lumea de lâncă mine cu care stau sunt politicos sunt slab sunt cret sunt foarte frumos sunt foarte glumet pot face pe oricine sa radă sunt bum la suflet cu oricine stiu sa fac tot ce sunt pus fac cum mise zice
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:potivatia mea principală e ca sa prind infractorii din orașul asta si ca eu cand eram pic familia mea a fost omarâtă in fața mea si dea tunci m-am jurat ca o sal bag la incisoare
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2ani jumade
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt de acord

Informații IC:

1.Numele (Personaj): raul
2.Prenumele (Personaj): darie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):624
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2ani
5.Scolarizare (Personaj):liceu facultate master si 8 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner taxi sofer audobuz
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Personaj dedicat legii și ordinii, mereu calm și profesionist în fața haosului. Acționează cu responsabilitate, respectând regulile și protejând cetățenii. Are un simț puternic al datoriei și colaborează eficient cu colegii. Inspiră încredere prin atitudine fermă, dar corectă, în orice situație.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un bun sofer fac față orice situație sunt pus trag aproximativ bine si sunt isteț
10.Diferențiere față de Alți Candidați: diferența mea față de alți candidații e ca sunt isteți calm și nu ma pierd cu firea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt istet sunt un șofer bun sunt calm si sunt un bun cunoscător si nu mă sperii de nimic

Sus