Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau Andrei_kmn
Id-ul tau:id vechi 30021 -id dupa ck 52046
Motivul banului:
1778827332724.png
1778827369064.png

De ce doresti unban?:mi am luat ck fara sa jefuiesc si fara sa fie vazuta o dovada clara , eu doar m-am auto aparat, repet nu am jefuit si nu a avut o dovada ca am bagat mainile in buzunar la cineva sau am somat sa se dea jos (mie nu imi convine sa pierd 1900 de ore degeaba fara sa jefuiesc sau sa fac ceva care duce la ck pana la urma eu am stat treaz zi si noapte ca sa ajung la orele alea va rog nu va bateti joc de orele mele si eu nu dau 30 de euro pe un motiv care nu isi are rostu in privinta mea:(( ) daca se poate dorec sa imi raspunda doar sake

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu
pov-ul meu:

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
La ce vad in filmare e decat 1 minut, daca nu atasezi filmarea cu ultima ora facuta, sa ma asigur eu ca n-ai incercat sa faci mizerii, nu te pot ajuta, ai timp pana diseara sau inchid.

New member
@Denisjke HAOSRO eu am pus toată interacțiunea cu ei pana ma picat dupa accea mau dus in cerc groove si la chemat pe bancomat ca asi fi jefuitor dar din păcate nu mai am filmarea de când ma dus in groove aia e singura filmare pe care o mai am , crede-mă ca nu asi avea motiv sa te mint dar din cate vezi eu doar m.am auto aparat ca ei au deschis focul primi si din cate vezi era o ora destul de tarzie adică 2 dimineata si la 2 dimineata pe toate zonele rau famate nu prea mai e nimeni si nu ai ce jefui la acea ora. te rog eu sa ma ajuți sa îmi recuperez id ul

Ultima editare:
New member
filmarea pe care am puso e toata interactiunea cu ei pana ma picat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus