Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: gurau
Id-ul tau: 33267
Motivul banului: Fara drept.
De ce doresti unban?:
vin prin aceasta cerere cu dorinta sincera de a-mi exprima regretul pentru greseala pe care am facut-o. recunosc faptul ca la momentul respectiv nu am tratat serverul cu respectul si seriozitatea pe care le merita o comunitate in continua dezvoltare. a fost o greseala din partea mea sa tratez lucrurile cu nepasare iar pentru acest lucru imi asum intreaga responsabilitate. in perioada in care am fost banat pe server am realizat ca aceasta comunitate este una in crestere constanta si ca in spatele ei exista multa munca implicare si dedicare din partea staff-ului. tocmai de aceea imi pare rau ca prin comportamentul meu am putut crea probleme sau disconfort. doresc sa va asigur ca daca voi primi o a doua sansa voi trata serverul si regulile sale cu maxima seriozitate. intentia mea este sa ma implic intr-un mod pozitiv sa respect regulamentul si sa contribui la mentinerea unui mediu placut pentru toti jucatorii. imi asum pe deplin greseala facuta si va rog respectuos sa luati in considerare acordarea unui unban. apreciez timpul acordat citirii acestei cereri si sper sa imi pot demonstra prin comportament ca merit aceasta a doua oportunitate.

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 866921910179987456

JKE SEFU
Membru staff
💎 Augustin [
33267
] s-a deconectat ([HAOS] Ai primit BAN PERMANENT! Banat de: SKR [505] Motiv: posibil hack , faze suspecte , 2 ban uri complice cod + 2 banuri hacker in ultimele 2 zile ( tk pe discord pentru pc check) ID-ul tau:
33267
Banul iti ramane cu drept de plata, salut

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus