Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: envy
Id-ul tau: 242
Motivul banului: rdm
De ce doresti unban?: pentru ca am decurs la acea actiune deoarece baiatul pe care l am omorat a fost un troller mic
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
+ @Denisjke HAOSRO ai zis ca trebuia sa merg sa l arestez, dar nu aveam cum sa cobor cu masina pe acolo deoarece era sa fac pg, si cand ma duceam sa ma duc sa ii dau trusa erau niste baieti cu armele pe grove si am asteptat putin sa vad ce fac deoarece un coleg din diicot era sa fie omorat, si am luat ban cat eram in roleplay

Member
si am luat si unbk acm 2 zile, si banu asta expira in ultima zi de vacanta la 23 seara, daca pot primi unban

Active member
Prima filmare nu ti-o iau in considerare pentru ca n-are sunet, si dupa cum ti-am spus, la fail, nu raspunsi cu fail mai ales facand parte dintr-o factiune legala, puteai sa cobori pe jos, nu era necesar cu masina, banul ramane. t/c

Member
Trebuia sa-l arestezi. Si ce daca nu puteai cobori acolo? Chemai o unitate aero, o unitate offroad. Banul ramane. Ba chiar avem un nou motiv de a te bana. Nu ai indeplinit conditiile de realizare a filmarilor. Nu ai sunet
In concluzie, banul ramane. La fail nu se raspunde cu fail.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus