Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Acum cateva ore in data de 17.04.2025 am primit ban pentru ca am acumulat prea multe warnuri mai exact 3 dar al treilea warn a fost de geaba deoarece eu am fost acuzat pentru ID CHECK dar eu nu am facut asta si am si dovada si cand am creut ca ID 110 sa vina sa imi arate o filmare am fost ignorat si mi s-a spus de nenumarate ori ca nu este pe server si cand le-am zis sa il cheme cad intra pe server au zis ca nu-l deranjeaza aiurea dar nu ear aiurea si era pentru ca voiam sa vad filmarea in faza in care am gresit iar acum cateva ore dupa ce am iesit de la jail am primit ban temporar 7 zile de la Adelinos ID 77.
Eu nu cred ca am gresit in plus mie imi place serverul foarte tare si de asta nu fac TROLL sau sa caut cearta eu chiar evit cat de mult pot cearta si nu imi place sa ma cert
uite discordul meu:mad:thewolf02345 sunt si pe serverul de discrod de la haos si si banul este acolo pe server Ute aici o poza cu banul: 1744906233693.png

Well-known member
Membru staff
Te rog sa respecti modelul pentru cerere unban

Numele tau:
Id-ul tau:
Motivul banului:
De ce doresti unban?:
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus