Secțiune navigare

Sancționează fără filmare completă

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Turry
Id-ul tau:1760
Id-ul staff-ului reclamat:20596
Motiv:nu sancționează corect
Explicatie:Eram în paleto și au dat doi postași cu ziarul după mine și după un băiat și în mașină,au dat cu ziarul ,ne am luat la bătaie la pumni și m am enervat și le-am dat lama . În final am primit doar eu sancțiune pentru fail roleplay in timp ce ceilalți doi n au primit nici măcar pentru provoking ,vă pot trimite filmarea . Nu mi se pare normal sa primesc doar eu sancțiune pentru ca dau lama ,dupa filmarea aceea se putea interpreta și ca fac rdm din purul fapt ca nu era completa filmarea nu a fost din partea celor care au ieșit avariați ,ci din partea unui om care era în paleto și doar a prins lama pe filmare ,a fost o dovadă invalidă pentru ca nu s a văzut roleplay ul de la început.
Dovezi:da

Atașamente

• IMG_6548.png
    IMG_6548.png
    355 KB · Vizualizări: 11
Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă. Când faci o reclamație, trebuie să atașezi și o filmare, iar din ce ai explicat acolo, tu ai încărcat o regulă, fiind aia de jos!

Folosirea armelor de orice tip in PALETOBAY!
  • Tinand cont de faptul ca, PALETOBAY, este orasul de inceput, unde incepatorii fac primele joburi si interactiuni, este total INTERZIS folosirea oricarui tip de arma, indiferent daca este arma alba sau arma de foc.
    Cautarea scandalului care sa provoace batai pe tot TERITORIUL PALETOBAY este STRICT INTERZISA!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus