Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
eram pe sv mă jucam pt că mai am puțin să fac 300 de ore și aveam un roleplay cu poliția , mau arestat nush ce ..., apoi mie mi-a picat netul și nu am mai putut să mă conectez la rețeaua wifi scria "conectat fără internet " acum când mi-a venit netul am vrut să intru și mi-a dat ban pt deconectare .... Adică nu m-am deconectat de bună voie , trebuia să fie crash
ID 8294

New member
Da, probabil ti-a picat netul dar mie mi-a aratat ca tu ai re-intrat pe sv te-am asteptat 10 minute si dupa ai dat disconnect asteapta sa iti exprire banul. T/C

New member
Da, probabil ti-a picat netul dar mie mi-a aratat ca tu ai re-intrat pe sv te-am asteptat 10 minute si dupa ai dat disconnect asteapta sa iti exprire banul. T/

Da, probabil ti-a picat netul dar mie mi-a aratat ca tu ai re-intrat pe sv te-am asteptat 10 minute si dupa ai dat disconnect asteapta sa iti exprire banul. T/C
Am încercat să mă conectez cu hospotul de la tel. Dar nu mi-a mers , nu se încărca , apoi sa blocat fivemul , nu mai puteam săl șterg din bară , așa că am oprit calculatorul , pt că nu puteam să mă conectez din cauza netului , eu nu cred că merit să aștept 5 zile degeaba , nu a fost vina mea , a fost de la rețea , măcara am încercat să mă conectez

New member
Deci eu nu m-am deconectat de bună voie , cred că merit unban

Member
Membru staff
Nu am cu ce sa te ajut trebuie sa filmezi cand esti in actiunea cu pd

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus