Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 282
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Los Vagos id 410 , -4
Motiv: ma dau afara prin meta
Explicatie: alejandro e in medellin si sta pe cascuta la vagos si jefuiesc impreuna eram pe vespucci si m a picat degeaba am luat kit apoi i am facut ticket pe urma s a bagat pecos cu nu stiu cine si ochisor ne a chemat pe toti la casa am venit si mi a dat pk
Dovezi: pun si dovezi daca e nevoie

Member
Membru staff
Te dau afara prin meta? Te dau afara ca n ai facut task, n ai fost la nicio activitate pentru ca tu in loc sa farmezi cu noi jefuiesti si pentru ca n am nevoie de oameni razbunatori si care isi rezolva problemele singuri fara sa se consulte cu mine.
T/K

Member
Membru staff
Si plus ca e strict problema mea si a lu ochisor pe cine tinem si pe cine nu? ce pula mea reclamatie ca te dau afara? asa am avut noi chef si asa am hotarat

Member
Membru staff
Ca alti oameni jefuiesc e strict problema lor si atata timp cat o fac cu cap si nu trag mafia in jos nu am o problema OOC cu asta. In schimb tu jefuiesti la razii, jefuiesti oameni morti si jefuiesti cu accesoriu si tot pe tine. Chit ca oamenii respectivi raman fara gopro, ii lasi in viata si dupa vin si ne bat obrazul noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus