Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Tegene
Id-ul tau: 47957
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Medellin , romanes,Suerte
Motiv: Alianța pe zona mirror după ce s-a spus ca doar mafia care e pe zona atunci se bate cu razia
Explicatie: Am inceput bătaia cu Romanes pe mirror pentru ca ei erau dupa care s-a nimerit sa fie și câțiva din suerte iar după care vine Medellin ul cu chef de troll ,trag cu geamurile închise din drive by , fură mașinii personale de la diicoti , romanes vine în cerc mirror unde s-a făcut safe zone pentru oamenii prinși și trag acolo
Dovezi: voi încărca cât mai multe aici iar dacă este nevoie de filmare în întregi me voi arăta către un staff

Atașamente

• IMG_7004.jpeg
    IMG_7004.jpeg
    219,7 KB · Vizualizări: 4
  • IMG_7002.jpeg
    IMG_7002.jpeg
    211 KB · Vizualizări: 4
  • IMG_7001.jpeg
    IMG_7001.jpeg
    200,4 KB · Vizualizări: 4
Member
Și pozele cu romanes imediat le voi pune ca să se vadă de unde a început razia și cu cine
Se vede și pe poză ca la 23:45 ne-au văzut la cazino după jaful pacific am făcut o alergare până la cazino și de acolo ne urmăreau și noi eram pe jos după care ne-am dus pe zona mirror să ne batem cu ei

Atașamente

• IMG_7009.jpeg
    IMG_7009.jpeg
    142,8 KB · Vizualizări: 2
JKE SEFU
Membru staff
Salutare, m-au contactat pe mine IC si mi-au cerut permisiunea, fiind ora tarzie, si chiar n-aveau ce sa faca, le-am aprobat sa mearga la aceasta razie pentru suma de 1.000.000$ curati, daca se mai repeta, e bine sa faci reclamatii, ca daca se fac fara aprobarea mea, da, atunci sunt probleme, de data asta, baietii m-au anuntat!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus