Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cristi
Id-ul tau: 682
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor:26 -cop bait+low effort rp+abuz de blindata, 247 abuz blindata+cop bait(trage random ca sa ademeneasca politia), 9391 - pg+abuz blindata, 433 pg+abuz blindata, 27 abuz blindata+cop fear+cop bait(trage random ca sa ademeneasca politia),
Motiv: Cop Bait, Abuz de blindata
Explicatie: S-a inceput o urmarire de 2 ori pe masina respectiva(iluminata mov), apoi masina incetinea sa mentina urmarirea, s-a inceput un Traffic Stop pe masina respectiva pentru condus imprudent in fata masinii de politie, apoi s-a dat jos pentru a il sanctiona cu o simpla amenda in valoare de 7.000$, apoi a fugit, urmarirea a continuat ajungand pe zona Sandy unde s-a inceput focul aiurea.
Dovezi: |
|
|
|
| https://youtu.be/SMsWgb8p4GM | https://youtu.be/hY7i05tFWXY |

Member
Membru staff
Abuz blindata?pai masina respectiva e in showroom si nu e o secunda blindata, e hyper car si n-are geam pe spate.

In schimb o sa las eu o filmare din partea lui cu ce faceti voi mai nou ca ati discutat la sedinta

.

Tare rau, ati ajuns sa faceti reclmatii pentru fuga de politie. Ati avut sedinta ati zis ca va pisati pe el de regulament si cand vedeti "blindate" (ca aparent nu stiti sa faceti diferenta intre hypercar si masina blindata) dati in ei cu toata viteza asa cum se vede si pe filmare. Eu nu inteleg de unde oftica si ura asta de la un joc adica daca nimeni din nicio factiune ilegala nu v-a zis nimic ca voi scoateti nemarcata aia care nu e hypercar sau ceva dar are geamul pe spate full blindat, voi ati ajuns sa faci reclamatii pentru masini din showroom care nici nu sunt blindate. Sunt curios daca-mi poti raspunde la urmatoarea intrebare. Cum tragi in cineva tu fiind in spatele masinii lui si el neavand geam pe spate?

Ultima editare:
New member
Abuz blindata?pai masina respectiva e in showroom si nu e o secunda blindata, e hyper car si n-are geam pe spate.

In schimb o sa las eu o filmare din partea lui cu ce faceti voi mai nou ca ati discutat la sedinta

.

Tare rau, ati ajuns sa faceti reclmatii pentru fuga de politie. Ati avut sedinta ati zis ca va pisati pe el de regulament si cand vedeti "blindate" (ca aparent nu stiti sa faceti diferenta intre hypercar si masina blindata) dati in ei cu toata viteza asa cum se vede si pe filmare. Eu nu inteleg de unde oftica si ura asta de la un joc adica daca nimeni din nicio factiune ilegala nu v-a zis nimic ca voi scoateti nemarcata aia care nu e hypercar sau ceva dar are geamul pe spate full blindat, voi ati ajuns sa faci reclamatii pentru masini din showroom care nici nu sunt blindate. Sunt curios daca-mi poti raspunde la urmatoarea intrebare. Cum tragi in cineva tu fiind in spatele masinii lui si el neavand geam pe spate?
Salut, revin si eu cu un raspuns chiar daca n-am nici o treaba cu pr/diicot/mafii.

- Hyper Car-ul asta care l-ai menționat este o masina semi BLINDATA, care se abuzeaza de ea! N-are bagat driveby si poti trage din ea fiind cu spatele la inamic! E ABUZ DE BLINDATA.
De ce?
1. Nu ofera se ofera sanse egale.

Si in clip-ul de mai sus nu credca a intrat intenționat opinia mea, ci a eșuat franele

Ultima editare:
New member
Si din cate am vazut domnule dali16 sunteti liderul mafiei respective ceea ce poate aduce favorizări asupra greșelilor manifestate.
Normal ar fi sa raspunda o persoana neutra.
Asa as putea face si eu sa fiu liderul unei grupari mafiotice si sa raspund la reclamatii cu contraziceri.

Member
Membru staff
Mai presus de toate sunt Manager. Si ca sa-ti raspund si tie la aceste aberatii:

1. Un hyper-car nu este blindat :-? (Nu stiu de unde ai scos prostia asta, geamurile se sparg)
2. Daca pui tinta in laterala intai si dupa o indrepti spre spate, mana iese pe geam si in caz ca nu iese n-ai ce sa faci pentru ca asa este jocul si nu tine de noi.
3. A intrat intetionat pentru ca fix asta s-a discutat la sedinta lor, sa intre intentionat.

Multumesc, nu am nevoie de raspunsuri doar de bagare in seama, din cate vezi nu am luat o decizie ci doar le-am explicat putin cum sta treaba

JKE SEFU
Pana sa ajung sa raspund la aceasta reclamatie, majoritatea din id-urile mentionate au fost banate pentru alte prostii facute, deci, nu mai am de ce sa tin reclamatia deschisa. tc/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus