Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Cristi
Id-ul tau: 682
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Vagos si ID-uri: 433, 544, 182, 9391, 1102, 157, 2418, 162, 8374, 10591, 24664, 178, 1119, 2022, 259, 2418,
Motiv: Folosirea armelor de foc in zona publica
Explicatie: M-am dus la garaj pentru a scoate masina personala ca sa imi recuperez oamenii de pe famata pentru ca ii campa. Nu m-am dat jos din masina ceea ce denota faptul ca nu aveau de unde sa stie ca sunt diicot in Bravado ul negru avand geamurile full fumurii. Intra in mine cu un bmw de zici ca eram cu bicicleta nu cu un SUV de 5 ori mai mare decat el, apoi ma duc sa iau un om din afara zonei FAMATE, ma repet ca nu m-am dat jos si tot nu stiau ca in masina aia este diicot si vine la geamul meu(fiind inchis) si imi spune in felul urmator "ba tu stii ca colegul tau de aici nu il iei" ; "N-ai sanse sa il iei coaie" apoi trage si ma omoara. Vorbeste cu mortul de pe jos, unu zice du-ma la ala din spate sa ii zic ceva, acel ceva fiind "Lache", trage din M4 la aeroport si asa mai departe.
Dovezi:
|
|

Atașamente

• image.png
    image.png
    505 KB · Vizualizări: 5
Ultima editare:
Member
Dar nu mai pune toate iduri le uita te strict cine a tras. id 178 nu am tras.

Ultima editare:
New member
Salut , când faci o reclamație nu pune toate id urile care au fost pe sandy , ci doar cele care trebuie sancționate , vreau să văd și eu cum id 182 a tras în zona publică

JKE SEFU
Nu inteleg de ce mai faci reclamatie daca ti-am explicat aseara, ca era obvios la faza asta ca esti gabor si ti-am zis ca la faza asta degeaba faci reclamatie.
Reclamatie respinsa, te-ai dus sa-ti iei colegii, ei erau toti pe o cascuta si isi dadeau info de fiecare masina, si acum iarta-ma pe mine dar infara de colegii de la pd, doar n-or merge civilii sa culeaga gaborii picati de pe jos de pe ilegale, ti-am explicat asta si aseara pe voice.
T/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus