Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
mesaj de la big boss daddy la reclamatia de mai jos nelasandu-ma sa mi spun parerea
Te dau afara prin meta? Te dau afara ca n ai facut task, n ai fost la nicio activitate pentru ca tu in loc sa farmezi cu noi jefuiesti si pentru ca n am nevoie de oameni razbunatori si care isi rezolva problemele singuri fara sa se consulte cu mine.
T/K- esti sigur ? a si scris pecos pe chat la mafie ca daca i am fct lui alejandro tk am terminat o cu voi mi ati dat pk si cu tot cu carabina si o gramada de chesti pe mine

Member
alt mesaj scris de tine
Ca alti oameni jefuiesc e strict problema lor si atata timp cat o fac cu cap si nu trag mafia in jos nu am o problema OOC cu asta. In schimb tu jefuiesti la razii, jefuiesti oameni morti si jefuiesti cu accesoriu si tot pe tine. Chit ca oamenii respectivi raman fara gopro, ii lasi in viata si dupa vin si ne bat obrazul noua Tu nu ai de unde sa stii ca eu am jefuit de morti in primul rand si asta ai aflat ooc

Member
plus ca tu dati bk la lume care nici nu a fost in mafie . ori v a fct reclamatie ori v ati certat pe chat tot ooc

Member
Membru staff
Nu vad unde e problema ta ca eu ii dau bk lu Envy sau altui jucator care a fost sau nu a fost in mafie? Wtf

Member
Membru staff
Mario 226 s-a imbracat in vagos, din nou nu vad ce pula mea te fute pe tine grija cui ii dau eu blacklist in mafie sau pe cine primesc si pe cine nu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus