Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:capone
Id-ul tau:8585+28197
Id-ul staff-ului reclamat:7116
Motiv: jail pe nedrept
Explicatie:l am lovit pe un baiat de 2 ori cu masina, apoi s a dat jos din masina lui si a urcat la mine, i am zis sa se dea jos de 2 ori, nu a vrut asa ca am rulat ca i pun cutitul la gat. L am dus intr o zona retrasa, si i am zis ca daca nu se da jos in urmatoarele 10 secunde ii dau glont. A facut no fear iar apoi i am dat glont ca sa ma duc sa il iau pe varul meu. Dupa asta a facutt tk in rp iar adminul ne a dat 9999 de min jail mie si varului meu pentrru troll, iar pe baiatul acela l a lasat nesanctionat.
Dovezi:

Member
Membru staff
1768841794218.png1768841805663.png
Asta e de pe haos.gg/map,era in zona publica,deci ai facut PG+Car Ram+Folosirea armelor in zone publice,el a facut NF+tk in rp,iar prietenul tau a facut PG+Folosirea armelor in zone publice,ambii ruland cu bind.
So,si el trebuia sanctionat,o sa va calculez acum cat jail aveti de urmat si va rectific eu
Tu:275+500+350=1125
Prietenul tau: 275+350=625
Iar ceausu va fii sanctionat pt ca a ales sa fie usor in loc sa va sanctioneze corespunzator
Reclamatie acceptata
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus