Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:tony
Id-ul tau:700
Id-ul staff-ului reclamat:caponez 1027
Motiv: favorizari
Explicatie:eram la un tk si a venit el la mine fara sa ma intrebe pe chat daca am roleplay sau nu vine cu tp direct a zis sa stau putin am stat sa dus la pretenii lui si mi-a dat tp iara a zis de ce mi-am dat respawn in rp fara sa vada filmare (cred) am zis ca nu-mi am dat respawn si dupa am recunoscut ca mi-am dat si mi-a dat jail si ban
Dovezi:filmare

Salut! @Caponez este community support si nu poti vedea cand isi da tp, si a dat tp la tine pentru a vedea daca ai roleplay sau nu, si daca a vazut ca nu ai te a luat la baiatul acela care ti-a facut ticketul, odata ce recunosti ca ai facut un fail nu trebuie sa mai vezi tu neapart o filmare! (Ban ai luat pentru mintit la ticket si jail pentru Fail Rolplay).

T/C

New member
Salut! @Caponez este community support si nu poti vedea cand isi da tp, si a dat tp la tine pentru a vedea daca ai roleplay sau nu, si daca a vazut ca nu ai te a luat la baiatul acela care ti-a facut ticketul, odata ce recunosti ca ai facut un fail nu trebuie sa mai vezi tu neapart o filmare! (Ban ai luat pentru mintit la ticket si jail pentru Fail Rolplay).

T/C
Salut nu cred ca esti un membru staff ca sa imi raspunzi tu la reclamatie te rog nu te baga daca nu stii!

Well-known member
Membru staff
Lasă link de la filmare aici. Ai 24h la dispoziție altfel reclamația va fii respinsă

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus