Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Manole Kentu
Id-ul tau:5952
Id-ul staff-ului reclamat: 4099{CostiPc}
Motiv: Sanctioneaza si dupa da unjail/dovada poza
Explicatie:Am avut o cearta cu un domn id 21325 care venise la noi cu aere si cu unele scheme,noi am continuat pe acelasi ton ca el,el crezanduse un superior lam luat la misto el isi suna baieti ,am mai vb ce am vb astfel ala ne scoate bata de golf si ne loveste pe amandoi omorandune,facem ticket ne vine domnul admin care nea spus de vreo 5 ori ca nu considera ca e arma corp la corp in zona publica,id 21325 nea stat afk tot tiketul,staffu ii da sanctiunea el peste 1 min cheama admini pe chat la ticket fiind la jail...peste 10-15min cat a avut treaba cu CostiPc ii da unjail e ok ? [am poza] Din cate stiu se face o reclamatie staff ca sa vada daca iei unjail sau nu....La prietenul meu,Maya [id 499] a spus ca se considera roleplay scarbos ca la scuipat,dar nu a primeste nimic atata timp cat id 21325
nu are id pe filmare ca el a facut tiketul si a venit Maya la el ...Daca vreti toata filmarea cereti de la id 21325 ca am vzt ca are,sunt racit si pe filmare se aude doar cum imi suflu Nasu....Rog stafu sa fie sanctionat si playeru sa isi ia sanctiunea
Dovezi

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus