Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Skr
Id-ul tau:41
Id-ul staff-ului reclamat:4
Motiv:rdm
Explicatie:eram pe groove ne au chemat niste baieti pt ai ajuta deoarece era diicot groove , am ajuns acolo si il aveau pe un baiat incatusat , dupa l a descatusat si m am dus si am inceput sa trag deoarece erau pe zona noastra
Dovezi:filmare

Salut, in primul rand ati facut mare RDM, era retinut un baiat de la Medellin, tu fiind din Sinaloa nu aveai nicio treaba cu rp-ul de acolo. In al 2-lea rand urma sa-i dam drumul pentru ca nu avea nimic ilegal si in al 3-lea rand nu vii sa ma iei pe mine cu motive ca avem razboi si etc pentru ca s-ar transforma doar in CS si daca tu chiar vrei asta pai de fiecare data cand te prind pe o rau famata iti dau glont fara pic de roleplay.

Member
Reclamatie respinsa.

Trasul a fost nejustificat din punctul meu de vedere, chiar daca este "razboi" eu zic sa-l lasati mai pe seara cand este si Denis cu voi, ca daca s-ar plimba PD cu nemarcate si v-ar da gloante cum va vede pe rau-famate nu v-ar convine nici voua.

Inapoi la subiectul nostru, pe cine il avea tras pe dreapta urma sa-i dea drumu, daca nu ma insel era si neoficial la Medellin. Nu aveai absolut nici un drept sa incepi focul in astfel de circumstante, nici macar din aceeasi mafie ca tine nu era. Suntem un server de roleplay pana la urma, nu de PvP.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus