Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:CostelBriceag
Id-ul tau:1894
Id-ul staff-ului reclamat:3585
Motiv:imi da pt nf si id check pe degeaba
Explicatie:ma jefuiau unii,m au pus sa zic clanul moloz m a lachit si mi a dat la muie,eu am zis fara nici o problema,dupa aceea m au pus sa zic iar(am zis si de data asta fara probleme)dupa aceea m au pus sa zic iar mai tare si asa(acestia ma auzeau dar ma puneau sa zic asa pentru a ma umili)a treia oara am zis clanul moloz m a lachit m a sup si mi a dat la muie(m a sup adica m a supt dar nu am zis tot cuvantul) pt asta am luat nf si id check pt chestia ca dupa ce m au omorat i am asteptat sa se dea putin la o parte si m am scarpinat la ochi pentru a le vedea si avea id urile pe filmare
Dovezi:imi zice ca fisierul este prea mare pt a fi procesat,dar pot arata filmare pe discord fara nici o problema

New member
uite linkul de la filmarea cu ticketul complet,scuze ca nu l am atasat in reclamatie dar acum mi am dat seama
si aici cea cu asa zisele nf si id check

Member
Salut. NF ramane, dar ID check-ul nu se ia in considerare. Cand intrii pe sv ti vor fi scoase 150 min. Dar va ramane warnul pt No Fear. Faci TK si ceri sa vb ori cu 3585 Danezu ori cu 1740 Saxo DNC. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus