Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: MaxTryAgain
Id-ul tau: 1271
Id-ul staff-ului reclamat: 463
Motiv: mi-am luat pentru refuz roleplay deoarece adminul a zis ca se considera , parerea mea e ca politistul nu a rulat ca incearca s-a imi deschida masina (masina era incuiata) si nu avea cum s-a imi deschida portbagajul , si se vede absolut tot pe filmare , am m-ai facut o reclamatie staff despre acest subiect dar a fost respins de big boss daddy deoarece a zis ca masina nu era inchuiata si nu are de ce s-a ruleze pe /me , dar masina era incuiata
Explicatie: mi-am luat pentru refuz rp , iar eu cred ca nu a fost , deoarece politistul nu a rulat ca incearca s-a deschida portbagajul sau ca incearca s-a traga cu forta de usa de la portbagaj (masina era incuiata) , si se vede pe filmare cand adminul de cateva ori ne propune s-a spargem gasca chiar daca nu are voie s-a faca asta.
Dovezi:

Member
Cum ti a spus si big boss reclamatie respinsa deoarece refuzul s-a intamplat in schimb adminul de la ticket v-a fii sanctionat conform regulamentului pentru incercarea de a sparge gasca. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus