Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: pumpx
Id-ul tau: 7752
Id-ul staff-ului reclamat: 8826
Motiv: Sanctioneaza incorect in opinia mea
Explicatie: Tine o ora tk in care un baiat tot schimba subiectul tiketului cu subiectul ca un admin de pe acel vc (Caponez) la sanctionat in urma cu o zi "incorect" mai pe scurt vorbea incontinu ca el a fost neindreptatit si , intr-un final cedand ca stateam de o ora la tk ala si nu mai aveam un chef i-am zis "Tu pentru ce ai facut tk sa te plangi de caponez?ba frate eu te vad ca esti tripat rau coaie nu are sens sa plangi asa pe tk ca nu rezolvi nmk" iar dupa toata chestia asta adminul imi zice ca voi lua ban 5d pt comp neadecvat deoarce "m-am crezut superior din momentul in care am venit la tk" asta chiar inflorita de la el ca deabea pe final am vb
Dovezi:

Member
La orele tale trebuia sa primesti o sanctiune de 3 zile pentru comportament neadecvat la ticket, dar se pare ca aceasta nu ti-a fost aplicata, conform log-urilor, asa ca nu vad rostul reclamatiei. Inteleg ca esti nemultumit de faptul ca ticketul a durat mai mult, dar trebuie sa ai rabdare. E important sa astepti fara alte comentarii si daca la final consideri ca ceva nu a fost corect, poti sa faci o reclamatie.
Daca mai alte nelamuriri, imi lasi mesaj pe discord.
T/C

Atașamente

• 1738570977273.png
    1738570977273.png
    50,6 KB · Vizualizări: 11
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus