Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Luca
Id-ul tau:2623
Id-ul staff-ului reclamat: 16 @big boss daddy
Motiv: sanctioneaza gresit + favorizari diicot
Explicatie: am facut accident cu un diicot iar diicotul a chemat mai multi diicoti , acestia mi au dat trusa m-au verificat pe mine , iar cand au vrut sa imi verifice masina am zis ca nu e a mea , diicoti au luat cutii si au vrut sa vina cu ranga sa deschida portbagajul , cand acestia erau cu spatele la mine si fara arme m am urcat in masina si am plecat , nu am facut niciun no fear iar radu a venit cu nc ul la mine in loc sa se descurce rp sa ma prinda
Dovezi:-

Ultima editare:
Sa nu mai zic ca erau 5 diicoti cu fata spre tine iar tu ai plecat pe offroad cu o masina foarte joasa + faptul ca ai facut accident, te-ai rasturnat si ti-ai continuat drumul. Daca asta inseamna roleplay la tine imi pare rau.

Member
Sa nu mai zic ca erau 5 diicoti cu fata spre tine iar tu ai plecat pe offroad cu o masina foarte joasa + faptul ca ai facut accident, te-ai rasturnat si ti-ai continuat drumul. Daca asta inseamna roleplay la tine imi pare rau.
nu erau atenti si in plus chiar daca erau , nu conteaza nu este niciun no-fear pentru ca nu aveam dc sa mi fie frica

Member
stiu ca am facut power gaming dar no fear nu am facut

Member
dar in schimb tu trebuia sa ma cauti roleplay cu diicotul nu sa vii cu no clipul , nu se raspunde la fail cu fail domnul @big boss daddy , si nu trebuie sa favorizezi diicotul atat

Member
trebuie sa inveti sa si pierzi nu doar sa te folosesti de admin ca sa castigi

Failul meu fiind care? Ca am venit dupa tine in conditiile in care ma repet, eram 10 diicoti langa tine (doar eu cautam in portbagaj) iar tu te-ai gandit sa te urci in masina si sa pleci?

trebuie sa inveti sa si pierzi nu doar sa te folosesti de admin ca sa castigi
Din potriva, tu trebuie sa inveti sa pierzi. Daca stiai sa pierzi simulai frica fata de noi si nu plecai cu noi langa tine pe un drum offroad, facand accident si continuand de parca nimic nu s-a intamplat. (Si nu stiu de ce te contrazici cu mine incercand sa-mi zici ca e nofear doar daca am arma pe tine, ca sa te lamuresc din nou, e suficient sa am arma in mana ca tu sa fii nevoi sa simulezi frica nu stiu cine cacat v-a bagat voua in cap ca nu e nofear daca n-am arma pe tine)

Member
Failul meu fiind care? Ca am venit dupa tine in conditiile in care ma repet, eram 10 diicoti langa tine (doar eu cautam in portbagaj) iar tu te-ai gandit sa te urci in masina si sa pleci?
Failul tau este ca ai venit cu nc ul la mine in loc sa ma cauti ic cu diicotul , si nu conteaza ca erau diicoti langa mine atata timp cat nu erau atenti

Member
Din potriva, tu trebuie sa inveti sa pierzi. Daca stiai sa pierzi simulai frica fata de noi si nu plecai cu noi langa tine pe un drum offroad, facand accident si continuand de parca nimic nu s-a intamplat. (Si nu stiu de ce te contrazici cu mine incercand sa-mi zici ca e nofear doar daca am arma pe tine, ca sa te lamuresc din nou, e suficient sa am arma in mana ca tu sa fii nevoi sa simulezi frica nu stiu cine cacat v-a bagat voua in cap ca nu e nofear daca n-am arma pe tine)
pai asa este regula si asa era dintodeauna , no fear e doar daca are arma indreptata spre tine , nu stiu de unde stii tu ca nu e asa dar trebuie sa te informezi mai bine in privinta acestei reguli

Pui filmarea aia sau ce facem? Nu stau sa ma rog de tine, mi-ai facut reclamatie acum pune si dovada pentru care ai facut-o

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus