Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau:Aerocox
Id-ul tau:599
Id-ul staff-ului reclamat:16
Motiv:face favorizari la pd
Explicatie:am avut un rp cu politia unde faceau ca toate alea si isi bateau joc de mine, dupa ce am scapat l am regasit pe unu din politistii e acolo si l am picat dupa radu imi da ban pt rdm, sa nu mai zic ca sta cu nc pe mn si cand ma prins la primul fail unde am facut un mic pg ma sanctionat. Eu nu vreau sa fie sanctionat doar doresc unban
Dovezi:

Member
eu am avut jail pt id check cand cineva m a omorat si m am scarpinat la ochii mi a spus ca vedea pe loguri

1. Nu am stat cu noclip-ul pe tine (nu stiu de ce te simti atat de important), eram doar in trecere si te am vazut cum lovesti o masina de toti peretii de vreo 13 ori la rand doar ca sa o strici.
2. Nu am de ce sa favorizez pe cineva, ti-am explicat faptul ca "nu mi-au placut cum au vorbit" nu e un motiv bine intemeiat ca sa omori 2 politisti care te-au lasat sa pleci dupa o perchezitie!
3. Sa nu mai aduc in discutie faptul ca atunci cand tu ai scos arma politistul avea si el arma in mana + faptul ca au stat 20 de minute sa se roage de tine sa intri in masina.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus