Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Ali box
Id-ul tau: 467
Id-ul staff-ului reclamat: 69
Motiv: Rp de bombardier
Explicatie:am fost sanctionat pe motiv rp de bombardier si eu in acel moment am fost pe sv dar am fost afk si nu am fost la pc si vreau si eu sa vad o filmare cu tot tiketu din partea staff ului care a sanctionat
Dovezi: nu am,vreau sa vad o filmare cu tot tiketul din partea staffului

Member
Membru staff
Da erai afk te-am strigat dar nu am cum sa astept o ora dupa tine am filmarea cand doresti te astept pe suport sa iti arat este legat de baiatul de la cnn ca ai stat sa il faci cu ou si otet :))

New member
baiatul nu cred ca ti a aratat o filmare de la inceputul rp ului cand incepea sa ma injure fara sa il injur sau cv si faza asta cu injuraturile este inceputa de mult cu peste 3 zile in urma, deci eu nu consider rp de bombardier. si tot eu imi iau jail pentru rp de bombardier ca nu am mai suportat sa ma injure ala si am inceput sa il injur si eu. azi voi face un tk si ii zic la admin sa te cheme sa intram pe suport sa vezi o filmare si din perspectiva mea cum incepea ala sa ma injure fara sa il injur

Ultima editare:
Well-known member
Membru staff
Vb cu adminul pe discord sau faci tk să-ți arate filmare T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus