Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:MRNHUB
Id-ul tau:32232
Id-ul staff-ului reclamat: 37057 (banul a fost dat de 45785 si zice pana la predare by 37057)
Motiv: NF (pana la predare)
Explicatie: Nu stiu unde a vazut domnul din staff no fearul, ideea e ca nu a avut nici unu arma pe mn si atunci cand au avut o eu i am picat, se vede clar ca aveam arma deja din heli, asta unu la mana, doi la mana pana s a facut ticketu eu deja aveam itemele pierdute ce trebuiau sa fie "jefuite" deoarece a durat o ora si cv pana am fost chemat, eu am fost la razboi am jucat, am si picat intre timp si am dat si respawn, deci ce iteme sa trb sa predau nu inteleg, parerea mea este ca n am fct NF, nu ma int de viata acelui coleg de munca cat si a mea e in pericol, chiar daca il omora pe el eu am vrut sa ma scap pe mn, deci faptul ca are arma pe colegul meu nu are nici o legatura
Dovezi:

New member
rectific, respawnul este acela automat de dupa 20min

Well-known member
Membru staff
Reclamație reaprinsă este NF doi. Aveau armele în mână și tu tot ai tras trebuia să rulezi frică ca îl omora pe celălat și să te gândești ca sunt 2 cu arme în mână !! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus