Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: N3XuS
Id-ul tau: 958
Id-ul staff-ului reclamat: 915
Motiv: Nu sanctioneaza corect
Explicatie: am fost sanctionat de rdm si bombardier in o situatie in care nu a fost cazul de asa cv eu dupa accident am ramas pe loc ca sa ma cobor din masina sa vorbesc cu el dar prima chestie ce a facuto el ca mecanic este sa parcheze masina tiinand cont ca el poate sa faca rp si sa ii dea kit de reparatie dupa ce a parcat el masina si dupa ce i-am zis eu sa imi dea asigurarea el zice bago in garaj ca o repara vericu ca si cu in viata reala daca bagi masina in garaj se repara singura dupa ce nu a vrut sa dea asigurarea si sa tot vorbeasca l-am lovit cu pumnul cea ce pentru mine nu e rdm pentru ca rdm dupa cum scrie in regulament inseamna sa ataci sau sa omori pe cnv fara motiv eu am avut motiv pentru ca nu a vrut sa imi dea asigurarea + ca eu nu puteam sa chem politia avand in vedere ca eram mascat cu vesta anti glont si aveam arme pe mine adminul care a sanctionat a fost sustinuta de saski care are grad de administrator sa primesc doar de rdm si nici asta nu a luat in calcul ce sa mai zic dupa cum zicea saski mecanicul trebuia sa fie sanctionat cu fail rp pentru ca a spus bago in garaj ca o repara vericu in loc sa faca rp si sa o repare el eu am inceput sa il bat pentru ca a zis chestia cu bago in garaj ca o repara vericu sau dumnezeu. o sa las filmarea si se intelege restul.
Dovezi:

New member
Nu a fost ticketul meu. Am fost chemat sa dau cu parerea si asta am facut 👍

Member
Sanctiunea ta a fost una corect in schimb daria va fii sanctionata dorece nu a sanctionat pe toti din videoclip.
t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus