Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: 1nyxx
Id-ul tau: 641
Id-ul staff-ului reclamat: 34207
Motiv:

Am jef pe cnv si dupa tot ce sa intamplat i-am zis sa zica clanu borfasilor m-a lachit dupa mi-am rederesat alt cumva prop. ca mi-am dat seama ca am zis prost dar el a refuzat nu a zis pt ca logic ei erau doar 2 fara arme si ei stiau ca noi suntem 4 cu arme si el nu a rulat si nu a zis deci e refuz rp si logic daca nu a zis nu e bombrdarism corect?

Explicatie: El nu a spus si nu se sanctioneaza parerea mea
Dovezi: Aflu cum o incarc si osa o pun aici cu un reply

New member
Voi erați în mașină când i-ați spus să zică nu aveați nici o armă pe iei nu aveați nimic, voi erați doar 2 în mașină, gen tu cu colegul tău și ei 2

New member
Voi erați în mașină când i-ați spus să zică nu aveați nici o armă pe iei nu aveați nimic, voi erați doar 2 în mașină, gen tu cu colegul tău și ei 2
Ic ei știau ca eram 4 și noi aveam armele da nu le aveam asupra ei dar ei fără arme erau nulii ei trebuia sa respecte tot ce ziceam ca ii puteam omora oricând, plus ei știau ca eram înarmați

Member
Membru staff
Salut , pune filmare pe nelistate pe youtube dupa care o incarci aici. Ai timp pana maine la ora 12:00.

Sus