Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:David
Id-ul tau:33438
Id-ul staff-ului reclamat:11162+47957
Motiv:Sanctioneaza mult si nu asculta celalate parerii+spune ca daca vreau sa isi ia sanctiune cel care mi-a fac ut mie tk trebuie sa fac alt tk desi nu este asa
Explicatie: Eu am facut doar nf nu si refuzuz rp+nu ma asculta si pe mine Dovezida,

New member
Membru staff
Te salut , În primul rând, în momentul în care tu ai cerut să faci alt ticket, eu eram pe mute/deafen deoarece aveam alte lucruri de rezolvat. Din acest motiv era prezent și Tegene , tocmai pentru a continua situația în mod corect.

În al doilea rând, sancțiunile aplicate au fost corecte și justificate, atât pentru tine cât și pentru prietenul tău, conform situației RP.

Pe scurt, situația a fost următoarea:
doi mafioți au pus armele pe voi iar voi ați întârziat nejustificat să coborâți din mașină, după coborâre, prietenul tău a început să tragă fără a respecta frica de armă, iar tu, deși nu aveai armă, ai reacționat prin violență (lovituri), ignorând complet situația în care vă aflați , si + ca prietenul tau si a luat ban deoarece nu a avut filmare la bataie .

Aceste acțiuni se încadrează clar la:
  • Fail Roleplay (lipsă reacție realistă)
  • Refuz Roleplay (neconformare la situație – nu ați coborât la timp)
  • Lipsă frică de armă

În concluzie, sancțiunile nu au fost aplicate abuziv, ci conform regulamentului și situației prezentate.

Member
Salutare atasez si eu aceasta filmare ca si dovada
In sine eu nu am luat o decizie finala la acest ticket ,nefiind ticket ul meu doar eram pe vc !

New member
Te salut , În primul rând, în momentul în care tu ai cerut să faci alt ticket, eu eram pe mute/deafen deoarece aveam alte lucruri de rezolvat. Din acest motiv era prezent și Tegene , tocmai pentru a continua situația în mod corect.

În al doilea rând, sancțiunile aplicate au fost corecte și justificate, atât pentru tine cât și pentru prietenul tău, conform situației RP.

Pe scurt, situația a fost următoarea:
doi mafioți au pus armele pe voi iar voi ați întârziat nejustificat să coborâți din mașină, după coborâre, prietenul tău a început să tragă fără a respecta frica de armă, iar tu, deși nu aveai armă, ai reacționat prin violență (lovituri), ignorând complet situația în care vă aflați , si + ca prietenul tau si a luat ban deoarece nu a avut filmare la bataie .

Aceste acțiuni se încadrează clar la:
  • Fail Roleplay (lipsă reacție realistă)
  • Refuz Roleplay (neconformare la situație – nu ați coborât la timp)
  • Lipsă frică de armă

În concluzie, sancțiunile nu au fost aplicate abuziv, ci conform regulamentului și situației prezentate.
Îmi poți spune ce lipsă de frică de armă am făcut eu + prietenul meu s-a dat jos eu m-am dat când erau picatii

New member
Membru staff
Îmi poți spune ce lipsă de frică de armă am făcut eu + prietenul meu s-a dat jos eu m-am dat când erau picatii
Poti vedea chiar tu din filmare cum cele 2 persoane pur armele pe voi , iar voi automat i ati vazut si ati ales sa nu coborati din masina , trebuia exact din momentul in care a indreptat arma spre masina sa coborati din ea , iar prietenul tau a coborat instant si a inceput sa traga

New member
Poti vedea chiar tu din filmare cum cele 2 persoane pur armele pe voi , iar voi automat i ati vazut si ati ales sa nu coborati din masina , trebuia exact din momentul in care a indreptat arma spre masina sa coborati din ea , iar prietenul tau a coborat instant si a inceput sa traga
Prietenul meu și eu am tras , eu nu am tras deci la mine este refuz sau nf nu pot fi ambele

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus