Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Leo x7
Id-ul tau:397
Id-ul staff-ului reclamat:44559
Motiv: Ma sanctionat pt tras in zona publica dar politistu in care am tras era la razie groove iar in regulament spune ca ai voie sa te bati inca cateva minute dupa ce ai iesit din zona rosie si te afli in zona verde (Am intrebat un membru staff superior)
Explicatie: Se vede in filmare
Dovezi:pRIMU MINUT SE VEDE NEGRU FILMAREA ASA S-A DAT TRIM DA NU CONTEAZA AM PUS FILMAREA CU TOT RP PANA S A SCARPANIAT!.

• Like
Reacții: edy
New member
Buna! Nu stiu unde ai vazut tu in regulament ca se mentioneaza chestia ca ai voie sa te bati cateva minute in zona publica dupa ce te-ai batut cu razia pe groove, dar odata ce politistul nu a deschis focul asupra ta pe zona publica, tu nu ai niciun drept de a trage in zona publica, indiferent ca te-ai batut cu razia pe groove si a iesit in publica sa se duca la sectie sau ce a vrut el sa faca, asteptam un raspuns de la un HIGH STAFF sa isi dea si ei cu parerea.

Member
In timp ce a venit la razie si colegi lui au deschis focu asupra mea e irelevant ca el a tras sau nu. E O RAZIE TOTUSI PE O ZONA RAU FAMATA UNDE COLEGII LUI AU TRAS IN MINE. E CA SI CUM EL ERA IMUN NOI NU AVEM VOIE SA TRAGEM IN EL???? Si treaba cu minutele a spus-o si diicotul de a fct tk + am fct un ticket dupa ce m ai sanctionat si mi a venit un alt diicot STAFF care mi a spus ca dupa ce am iesit din zona rosie avem voie sa continuam bataia inca cateva minute in zona verde.

Active member
Membru staff
Reclamatie acceptata,membrul staff va fii atentionat,diicoti de obicei abuzeaza de treaba asta,dar irl nu se tine cont de o linie imaginara trasa pe o mapa,nu e ca ai mers dupa el la sectie,ai iesit putin,actiunea avand o durata de maxim 1 minut
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus