Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Narco
Id-ul tau: 23751
Id-ul staff-ului reclamat: 728
Motiv: arma in zp
Explicatie:ma trage la el fara sa imi spuna pe chat ca am 2 min sa termin orice rp + imi iau jail si warn pentru arma in zona publica ca am inceput bataia cu 2 baieti pe vespucci,adica ei au inceput focul prima oara si dupa ne-am dus umpic mai langa vespucci adica fix langa vespucci in care am tras dupa acei baieti.
Si din cate stiu eu daca bataia incepe pe o zona rau famata,poti trage si in zp si am luat si ban 7 zile.Astept un raspuns de la un grad mare.Multumesc!

Dovezi:

New member
asta e pararea mea ,atat.vedem ca zice un grad mare si zic treaba asta cu arma in zp ca sa m-ai intamplat mai de mult cam acceiasi treaba si am fost picat pe langa sectia de politie,facusem tk si mi-a spus ca daca bataia incepe pe o rau famata poti sa il pici oriunde.

Ultima editare:
Active member
Membru staff
1773257844627.png1773257873646.png
Sa tragi langa sectie acolo unde e fix iesirea e ceva,sa tragi la 2 strazi dupa e altceva,Respectati mapa aia ca de aia o aveti,sunt sanctionate mafiile ca se extind la razii cu diicotu in afara zonelor,asa ca si voi ar trebui sa fiti negresit daca o faceti fara bun simt
RECLAMATIE RESPINSA
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus