Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:cla_glezna
Id-ul tau:37335
Id-ul staff-ului reclamat:23751
Motiv:abuz de grad
Explicatie:salut astazi caram un baiat in spate si dintr-o data apare un admin la mine si spune ca baiatul din spatele meu a facut tk el venind cu o fata care i-a dat jail fara motiv si am dovada ca ia dat jail fara motiv gen ia dat ail si il la scos vine la mine imi spune sa il las jos ca e fratele ei si dupa fata il i-a iar dupa 5 minute vad ca fata primeste unjail scrie in chat ca ia dat unjail
Dovezi:

New member
Salutare,scuze ca ma bag umpic,dar daca a facut tk baiatu care il aveai tu in cara la jail ce vrei sa fac?ti-am spus sa il lasi umpic jos din cara ca facuse tk,mi-am dat tp la el si ma iei tu la rost "si ce daca a facut ticket" si nu am zis ca e fratele ei,a spus ea ca il cunoaste si n-am eu treaba cu asta,zici ca vorbesti tu cu kyo sa ma traga nu stiu ce ca ai tu cunostinte cu ei nu ma intereseaza asta si nici nu imi pasa cine esti si nu stiu cu ce te-a deranjat pe tine personal ca am zi-s sa il lasi josi din piggyback.astept o decizie de la un grad mare.

New member
salut am filmare clar cum il plimb de 5 minute si nu a venit nimeni si se vede in filmare cum tu dai jail la o fata numai ca e fratele ei ca dupa sa ii dai unjail baiatul era afk nu stiu cum a facut tkk si la faza cu kyo eram cu ei pe suport si i-am spus sa te traga atat ma deranjeaza faptul ca dai jail la persoane ca dupa sa dai unjail asta arara dovada de abuzare de grad multumesc de intelegere

New member
am dat jail ca a facut ticket nejustificat fata si ticket-ul de la acel baiat era m-ai demult si era afk,si dupa a primit kick pt afk la tk,daca era sa fac ceva,nu mai scriam pe staff chat sa ii se dea kick.Asteptam un grad mare sa isi dea o parere.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus