Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: wld
Id-ul tau: 29821
Id-ul staff-ului reclamat: 36362
Motiv: Sanctionarea gresita/din cauza unui bug.
Explicatie: La o bataie de pe groove, am avut un bug cu animatia de tras, am bagat arma in ghiozdanu care tot este buguit si am luat o persoana stand o secunda pe loc, ulterior am pus o in masina si aceasta sa scarpinat. N-am vrut sa ma scarpin inapoi pe motivul ca am avut intentia de a face rp si sa i obtin id-ul din buletin, dar in sectie a inceput sa abuzeze de o animatie cu /e jvalet3 CARE IN VIATA reala SE OBSERVA CA N ARE CATUSE si nu coopera, injurandu ma in sectie. m am scarpinat la ochi si baiatu un baiat mi a facut tk pt pg/scarpinat la ochi. Poate am gresit cu pg cu usile deschise, dar baiatul "ORBIT" parea sa faca favorizari si cauta motiv de sanctiune pe respectivul si a zis ca e in totalitate ok ceea ce a facut si a ramas nesanctionat.
Dovezi:
(cu id check si bugul sanctionat de animatie) ,
(abuzul de animatie si cop fearul)

Member
Numele tau: wld
Id-ul tau: 29821
Id-ul staff-ului reclamat: 36362
Motiv: Sanctionarea gresita/din cauza unui bug.
Explicatie: La o bataie de pe groove, am avut un bug cu animatia de tras, am bagat arma in ghiozdanu care tot este buguit si am luat o persoana stand o secunda pe loc, ulterior am pus o in masina si aceasta sa scarpinat. N-am vrut sa ma scarpin inapoi pe motivul ca am avut intentia de a face rp si sa i obtin id-ul din buletin, dar in sectie a inceput sa abuzeze de o animatie cu /e jvalet3 CARE IN VIATA reala SE OBSERVA CA N ARE CATUSE si nu coopera, injurandu ma in sectie. m am scarpinat la ochi si baiatu un baiat mi a facut tk pt pg/scarpinat la ochi. Poate am gresit cu pg cu usile deschise, dar baiatul "ORBIT" parea sa faca favorizari si cauta motiv de sanctiune pe respectivul si a zis ca e in totalitate ok ceea ce a facut si a ramas nesanctionat.
Dovezi:
(cu id check si bugul sanctionat de animatie) ,
(abuzul de animatie si cop fearul)
+ posthunt ul din partea lui - "unde am pus arma ca n aveai ghiozdan" dupa ce i am explicat de vreo 3 ori ca imi era buguit ghiozdanul si nu putea fi pus.

Member
Membru staff
Sa imi dai mesaj p discord sa iti scot sanctiunea pt ID CHECK,pg-ul ramane pt ca actiunea de pe groove a fost prea rapida,vi s a spus sa va scoateti bind urile care v ar avantaja in rp,cum ar fi ala p piggy,l ai luat,nici macar o secunda,de asta iti ramane pg-u,
Reclamatie acceptata
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus