Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dragusin
Id-ul tau: 31
Id-ul staff-ului reclamat:34218
Motiv: favorizări,băiatul de a arătat filmare nu a avut id ul meu pe filmare și nu știu cum l-a aflat,eu am fost sancționat cică arogante la ticket și nu am făcut nici o aroganță și plus ca un băiat a vorbit mort și s-a auzit pe filmare și cică nu a vb favorizări pentru ca sunt prieteni de aia
Explicatie: m-am dus la benzinărie ic să îl bat pe un prieten ca mi-a făcut ceva,i-am dat macaciamba de aia m-am urcat în mașină și am fugit după aia m-a tras adminul care era prieten cu băiatul ăla prietenul meu,și un prieten de al lui a arătat filmare cum i-am dat macaciamba și după a vorbit mort și adminul ma sancționat cică arogante la ticket când nu am făcut și pe băiatul ăla ca a vb mort nu l-a sancționat
Dovezi: da am filmare de la prietenul meu care a fost cu mine cum a vb mort

Member
Asta este dovada clară ca nimeni nu mi-a luat id ul și putea să mi-l ia băieți de au alergat după mine ca se vedea și nu a arata Filmare ăla care l-am omorât eu ca să zici ca se uită în kill loguri a arătat un prieten de al lui filmare. Și plus ca se vede clar ca băiatul care l-am omorât a vb mort și el nu a sancționat și vreau să îi ceri dovadă de la ticket unde au fost arogantele din partea mea

Member
Păi filmare de la ticket nu am cere tu la admin să te uiți la ticket să vezi unde am făcut eu arogante la ticket și se vede pe filmare ca nimeni nu mi-a luat id ul și avea cum și plus ca ăla care l-am omorât eu a vb mort și nu a fost sancționat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus