Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kyo

New member
Numele tau: kyo
Id-ul tau: 38
Id-ul staff-ului reclamat: 24205
Motiv: RDM
Explicatie: Eram pe vespucci la patrulat cu inca 5 sau 6 masini pana cand a venit un baiat care nu oprea la claxoane si intra in noi. Eu am tras un foc de avertizare in masina lui iar admin-ul a considerat ca nu am avut minimul de rp cu el chiar daca acesta a evitat sa opreasca la semnalele noastre.
Dovezi:

Member
Membru staff
Inainte sa tragi, trebuie sa ai un minim de roleplay.. exemplu: (unde lucrezi), (ce faci pe zona) [SPECIFICAM CA BAIATU DOAR CE A INTRAT PE ZONA]. Si daca fugea si astea il somati si cand intra pe zona il picati, foarte simplu.. ca suntem pe server de "HARD ROLEPLAY" totusi, asta este parerea mea! Lasam sa raspunda un grad mai mare si sa i a decizia.

kyo

New member
Inainte sa tragi, trebuie sa ai un minim de roleplay.. exemplu: (unde lucrezi), (ce faci pe zona) [SPECIFICAM CA BAIATU DOAR CE A INTRAT PE ZONA]. Si daca fugea si astea il somati si cand intra pe zona il picati, foarte simplu.. ca suntem pe server de "HARD ROLEPLAY" totusi, asta este parerea mea! Lasam sa raspunda un grad mai mare si sa i a decizia.
Salut , daca el evita sa opreasca nu am cum sa fac minmimul de rp cu el. Asteptam raspunsul unui grad mai mare

Member
Membru staff
Salut , daca el evita sa opreasca nu am cum sa fac minmimul de rp cu el. Asteptam raspunsul unui grad mai mare
Te salut, asta este ultimu meu raspuns la reclamati asta pentru ca nu vreau sa ma bag asa de wow! Dar omul doar ce intrase pe zona si acolo a fost un haos total.

kyo

New member
Plus ca se vede clar pe filmare ca am claxonat toti si el a accelerat ca sa scape de noi.

Member
Membru staff
Poate era un civil in masina aia,nu aveai de unde sa stii+dintr o filmare de 8 secunde nu am vazut sa aveti alt rp inafara ca l ati clanxonat si ca dupa ai tras direct in el
Reclamatie respinsa
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus