Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-ul staff-ului reclamat: Americanu 36376
Motiv: Ma sanctionat pe nedrept , nu eram intr-un niciun fel de roleplay . Daca mor aiurea pot sa fac un ticket ca sa mi se dea revive , altfel imi iau respawn si trb sa fac ticket ca sa vina un admin la mine sa imi zica sa fac ticket pe discord sa primesc itemele inapoi , cand se putea rezolva totul doar printr-un revive , atata cat nu eram cuprins intr-un roleplay cu o persoana
Explicatie: M-am urcat in masina sa duc pe cineva la spital si cand am plecat ma aruncat dintr-o data din masina si am murit . Am asteptat sa plece lumea de la mine si cand au inceput sa plece am facut ticket . El ma sanctionat pentru ca erau 2 prosti care faceau fail uri la 10 metrii de mine .
Dovezi:

Member
Membru staff
Ai dat direct in stalp la 60 la ora fara centura,normal ca ai murit,era moarte rp,deci te-a sanctionat corect
[1] 26. Ticket în roleplay
Ticketele se fac doar atunci când în imprejurimile jucătorului nu afla nici o forma de roleplay si cand nu este într-un roleplay
Reclamatie respinsa
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus