Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: edu
Id-ul tau:1225
Id-ul staff-ului reclamat: 27415
Motiv: Sanctiune gresita
Explicatie: Am fost picat la bataia de la penitenciar, am fost luat de niste baieti din alta mafie, m a luat un baiat de la mine din mafie si m a dus la spitalul de mafioti sa ma tratez, m am tratat si era un heli de transport afara la spital, am tras in el si l am picat, apoi m am dus la casa la mine m a tras adminu si mi a dat jail pentru rdm si mi a mai dat si pentru low effort rp si nici nu mi a zis de ce. Diicotul era la test heli din cate am inteles dar nu am avut de unde sa stiu, credeam ca da info despre mine si celalalt baiat , i am explicat la admin dar a spus ca se sanctioneaza
Dovezi:

Member
te salut, eu nu te am sanctionat cu nimic pe tine, ai fost sanctionat de alt staff, eu am fost acolo pentru ca am fost chemat de o parere si ti am explicat exact cea ce trebuia tu sa faci, baietii nu aveau nici o treaba cu tine, ei dadeau teste aero, tu aveai ocazia sa pleci si nu ai facut o si in ultimul rand bataie a fost pe sandy si baietii nu mai aveau nici o legatura cu tine pe ls la spital mirror.

Sus