Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau:Cristiano
Id-ul tau:24762
Id-ul staff-ului reclamat:12
Motiv:mi a dat ck pe nedrept
Explicatie: Stateam la sediu mecanici si asteptam sa mi faca full tuning pe masina si era unu de se dadea drept beat acolo si deranja mecanicii , mecanicii mi au zis ca ii deranjeaza si daca as putea sa l scot afara , l am perchizitionat am gasit un topor mi a zis ca e pentru apararea , l am confiscat si in urmatoarele secunde mi am luat ck cica pentru coruptie ....
Dovezi:

Atașamente

• Captură de ecran 2025-11-27 222903.png
    Captură de ecran 2025-11-27 222903.png
    83 KB · Vizualizări: 16
JKE SEFU
Membru staff
@ANDREI CATALIN E un pic cam exagerat, ii poti scoate ck-ul de data asta, si incearca sa le explici cand vezi ca sunt chestii asa mai micute, inchizi tu dupa ce rezolvati. mersi

New member
@ANDREI CATALIN E un pic cam exagerat, ii poti scoate ck-ul de data asta, si incearca sa le explici cand vezi ca sunt chestii asa mai micute, inchizi tu dupa ce rezolvati. mersi
Imi pare rau pentru neintelegere dar nu am facut nici o coruptie si dintr odata m am trezit cu ck fara ca sa vorbeasca cineva cu mine in timp ce asteptam la mecanici tuningul si faceam rp cu un baiat

Member
Membru staff
Nu este așa, @Denisjke HAOSRO , a luat un navy după un civil în timpul procesări ! Pentru asta i am dat ck ! Acel jucător i-a spus ca nu e ok , iar el a decis să ia navy direct în inventar

New member
Bro era a doua mea zi in politie gen nu stiam ce fac cu ele dupa sau cum le confisc sa dispara sau care e procedura , urma sa intreb de cineva ce fac cu el , mna , macar daca vorbeai si imi explicai care e faza stiam si eu cf cu el , asa ai sanctionat direct ca coruptie

Ultima editare:
Sus