Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:wessy
Id-ul tau:36317
Id-ul staff-ului reclamat:34770
Motiv:mise pare ca este arogant si baiatu care a facut tk la facut langa mine si el nu are jail pentru tk in rp
Explicatie: baiatu care mi-a facut reclamatia nu avea filmarea de unde se punea in fata mea ca sa nu il depasesc si mai era 4 metrii pana la vama nu aratat filmarea de cand politia azis bon + azis un politist langa el dar ce nu avem voie sa zicem bon? si cand a scos cutitu la mine in paleto nu aratat filmarea

Dovezi:

New member
Membru staff
Ticket`ul a fost facut pentru vdm-ul tau, am vazut si filmarea mai din spate cum il sicanai tu pe el in trafic.
Mi-ai cerut sa sactionez ca a spus bon, ca a facut car-am, ca a scos cutitul in paleto , si cand ti-am cerut filmarea pentru ce ai spus tu ai spus ca nu ai.
Daca a scos cutitul la tine, vroiai sa se denunte singur? Aratai tu filmarea cum ca el a facut asta si se sanctiona cf regulamentului.
Nu pot sanctiona pe cineva pe filmarea altcuiva daca ticketul a fost facut pentru tine facand VDM !

Member
Tu trebuie sa sanctionezi tot ce vezi ca e fail pe filmare

New member
Membru staff
pentru ca el facuse ticketul cu 5min sa se termine actiunea, nu cu tine la sectie cand am aparut eu . Ti-am spus si-ti mai repet, daca vroiai sanctiuni pentru el ca a gresit, arata-mi filmarea ! Esti frustrat pentru ca ti-ai luat jail si incercai pe cat se poate sa-i cauti sanctiuni si lui. Arata-mi filmarea din partea ta .

Member
Politia zicea sa facă bon și el a făcut fix la sectie nustiu dacă voi sunteți prieteni dar din ce îmi spui tu se vede cum nu vrei să îl sancționezi si pe el și filmare pentru ce îmi trebuie ca a făcut tk lângă mine? Și tu zici ca ai văzut partea când a scos cuțitu dar dc nu lai sancționat pentru arma în paleto?

Member
Si el astat după noi pana ai venit tu la ticket cum spui tu alea 5 min și el azis clar pana sa vi tu ca a făcut acu ca politia zicea într-una fa bon oricum vedem ce zice un head of staff

New member
Membru staff
Nu inteleg aberatiile tale si unde vrei sa ajungi spunand ca am vazut eu ca a scos cutitul in paleto, nu am vazut asta tu mi-ai spus, iar eu am sactionat ce am vazut pe filmare, adica "vdm", acel baiat nu imi este prieten, nici macar nu-l cunosc lafel cum nu te cunosc nici pe tine.
Cert este, ca in baza filmarii lui atesta acel "VDM", din partea ta, daca ai alte acuzatii vino cu filmarea din partea ta. Nu mai incerca sa cauti alte acuzatii pe baza si filmarea altuia cand tu nu deti o filmare.

Asteptam raspuns Head of staff

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus