Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Stef Spoitoru
Id-ul tau: 7411
Id-ul staff-ului reclamat: 31519
Motiv: nf si fail
Explicatie: tot rp ul a fost fail , a doua parte(a doua interactiune cu poolitia) fail a fost tot rp u , politistii au intrat cu masina in noi ,un politist imi zicea sa ma calmez sa iau un cui, cat despre nf nu mi se pare , dupa ce am dat lama primului politist ,al doilea fiind pe masina putea sa zica DACA NU STAI TRAG (o amenintare fiind mai sus) asa cum el a inceput sa traga din prima eu alergam ca sa nu mor,e normal, in viata reala nu stau sa traga ala in mine sa mor , incerc si eu sa scap cum pot/ plus ca cel care a facut ticket a fost un staff (cel cu smurd) si nu a fost implicat in tot roleplayul si parerea mea ar fi un post hunt (el s a bagat in seama sa dea cu tazer sa vorbeasca nefiind din prima parte la magazinul de haine) si fail ca el conducea masina de politie statea cu ei plus pg la politistul care a scos politistu carabina si s a urcat pe masina si dadea roll pe masina tin sa mentionez doar eu am fost sanctionat
Dovezi:
linku pe google

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus