Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Madalin
Id-ul tau: 8988
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: cica am facut meta
Explicatie: Am incercat sa ajut pe unul lesinat el s-a scarpinat la ochi si dupa ce si-a revenit eu l-am intrebat de ce s-a scarpinat si el mi-a spus ca o sa vad eu mai tarziu si dupa cateva minute a facut tiket si a venit adminul cu id 212 si adminul cu acel player se cunosteau si mi-a dat sanctiune meta . eu tot nu pot intelege de ce sunt oamenii asa de rai , mai ales cand incerci sa ii faci un bine .
Dovezi:

Member
Explicatie: Am incercat sa ajut pe unul lesinat el s-a scarpinat la ochi si dupa ce si-a revenit eu l-am intrebat de ce s-a scarpinat si el mi-a spus ca o sa vad eu mai tarziu si dupa cateva minute a facut tiket si a venit adminul cu id 212 si adminul cu acel player se cunosteau si mi-a dat sanctiune meta . eu tot nu pot intelege de ce sunt oamenii asa de rai , mai ales cand incerci sa ii faci un bine .
Dovezi:
Ataseaza toata filmarea te rog.

Member
Dovezi:
Reclamatie respinsa. Ai fost sanctionat corect , cand un om este lesinat si tu te scarpini la ochi , este considerat MetaGaming. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus