Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Bamby
Id-ul tau:259
Id-ul staff-ului reclamat:davidee
Motiv:Sanctiuni incorecte
Explicatie:M am inujurat cu un baiat din mafie,iar peste cateva ore m am intalnit intamplator cu el la casa si el fara nici un pic de rp vine si imi da lama,ii fac tk pt low effort si meta,ulterior m a sanctionat pe mine cu id check si comp inadecvat la tk,eu m am scarpinat la ochi pt ca kristoff facuse un meta destul de masiv iar davidee nu a sanctionat nimic din ce a facut el,nici comp inadecvat la tk nici low effort nici meta (mesajele se pot vedea pe chat ul occ al mafiei medelin)
Dovezi:filmari

Member
pot arata si tk ul in care kristoff imi vorbea urat iar eu nu ii spuneam nimic si intr un final tot pe mine m a sanctionat (e ft lung tk ul,il pot arata pe vc)

Member
Numele tau:Bamby
Id-ul tau:259
Id-ul staff-ului reclamat:davidee
Motiv:Sanctiuni incorecte
Explicatie:M am inujurat cu un baiat din mafie,iar peste cateva ore m am intalnit intamplator cu el la casa si el fara nici un pic de rp vine si imi da lama,ii fac tk pt low effort si meta,ulterior m a sanctionat pe mine cu id check si comp inadecvat la tk,eu m am scarpinat la ochi pt ca kristoff facuse un meta destul de masiv iar davidee nu a sanctionat nimic din ce a facut el,nici comp inadecvat la tk nici low effort nici meta (mesajele se pot vedea pe chat ul occ al mafiei medelin)
Dovezi:filmari
Acum am vazut , i-ai mai facut o reclamatie pe acelasi motiv + ca au trecut peste 48h de la momentul intamplarii. Deci RECLAMATIE RESPINSA. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus