Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Mihaita Moise
Id-ul tau: 1196
Id-ul staff-ului reclamat: 169
Motiv: Ma sanctionat pe nedrept
Explicatie: Am fost la tuning sa imi tunez masina si acolo au venit 2 baieti din ballas si dupa ce am vorbim noi acolo cand sa plece mi-a zis mars iar eu am scos cutitul si l-am taiat si dupa prietenul lui a sarit la bataie si l-am taiat si pe el, dupa imi face tk si ma sanctioneaza cu (RDM) si (ARMA IN ZP) CAND ACEASTA REGULA E VALABILA DOAR IN PALETO, SI LE-AM SPART SI GO-PROUL SI I-AM RUPT SI SSD IN RP !
Dovezi: DA ( NU O POT DESCARCA PENTRU A O PUNE PE YOUTUBE)

Ultima editare:
New member
Bun mersi pentru reclamatie dragule

Aici este tot ticket-ul filmat cu vocea mea si verdict-ul meu in el
In primu rand ai arogante ceea ce nu imi place (mie personal) nimic de zis dar daca iti spune ''mars'' si nu e o amenintare asa cum ai spus tu ca ii omori sau ii tai ceea ce ai si facut e deja peste...
''mars'' Nu e o amenintare asta e clar si tu spui ca ucizi si irl pentru un cuvant de genu? ma mir totusi chiar ma mir
Daca era o amenintare din partea lor precum ''Te omor, am eu grija de tine'' atunci aveai drept sa ii omori dar e clar ca nu aveti imaginatie pentru un rp elegant si intelegator mereu tre sa se ajunga in situatii de genu crede ma cand iti spun ca sunt multe alte moduri prin care poti sa omori o persoana nu doar ca ti-a spus ''mars'' nici nu te-o amenintat cu moartea desi tu ai facut-o clar pe filmare
Nu o sa continui cu o explicatie care nu are rost filmarea isi va spune cuvantul cat despre regula de zona publica sau ce ai zis tu acolo ca a fost scoasa tin sa mentionez ca e un sediu de mecanici se auto simuleaza ca e o zona Publica IDK what you mean honestly, astea find spuse astept decizia unui HR.

P.S iti multumesc din nou pentru reclamatie iti doresc o zi frumoasa.
Daca gresesc astept unjail jucatorului si sanctiunea mea.

New member
Membru staff
Adminul nu a gresit cu nici o sanctiune data. Gopro-ul poate fii rulat ca si "spart" doar in situatii IC. Sediul de mecanici nu este un loc unde sa poti sa dai lame pentru nimic in lume dar pentru un "mars"

T/C closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus