Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Gabi
Id-ul tau:541
Id-ul staff-ului reclamat:225 si 12
Motiv: id 225 influentat de id 12 fiind cel mai mare grad A sanctionat gresit fara ca macar sa aiba id pe filmare si din cate stiu este necesar el doar s a uitat pe kill-logs unde acolo a observat id meu
Explicatie: Eram la bataie pe groove cu diicotul si vine el cu masina de pd iese pe geam un om din vagos incepe focul pe ei de la magazinul de haine pasagerul masinii de diicot a tras si el dupa iar odata ce s a inceput focul am mers cu masina si am continuat pe el focul in zona publica aceea fiind sub pod
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut Gaby!
Reclamația rămâne deschisă până la un răspuns din partea unui Head of Staff.
‼️ Atâta timp cât voi ați deschis focul într-o zonă publică, se aplică sancțiunea pentru folosirea armei în ZP (zonă publică).
Atât timp cât există kill log, ID-ul poate fi identificat de acolo.

Member
Numele tau:Gabi
Id-ul tau:541
Id-ul staff-ului reclamat:225 si 12
Motiv: id 225 influentat de id 12 fiind cel mai mare grad A sanctionat gresit fara ca macar sa aiba id pe filmare si din cate stiu este necesar el doar s a uitat pe kill-logs unde acolo a observat id meu
Explicatie: Eram la bataie pe groove cu diicotul si vine el cu masina de pd iese pe geam un om din vagos incepe focul pe ei de la magazinul de haine pasagerul masinii de diicot a tras si el dupa iar odata ce s a inceput focul am mers cu masina si am continuat pe el focul in zona publica aceea fiind sub pod
Dovezi:
Atata timp cat id-u tau se vede in kill-logs poti fi sanctionat , nu este nevoie neapart de id pe filmare atat timp cat se vede pe kill&logs

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus