Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:xenex
Id-ul tau:1547
Id-ul staff-ului reclamat:9248
Motiv:da jail pentru pg pentru i am dat one punch la un gardian in conditiile in care un prieten a fct tk inainte si adminu i a zis ca are voie,da no fear cand injur politia cand acestia au armele pe mine,ei ne avand ce sa mi faca pentru ca sunt politisti nu mafioti si n au dreptul de a ma impusca,tin sa precizez ca asta se intampla in puscarie,imi da cop fear cand fug din sectie,erau doi gabori care n aveau o treaba cu rpul si mi am incercat norocul+ca 28734 ma facea coaie incontinuu da gen asa ca ma lua lua la pl iar adminu n a fct nmk chiar daca i am zis
Explicatie:filmare
Dovezi:

Ultima editare:
New member
te am luat la pula in conditiile in care ma faci inapt si ne injuri cu arma pe tine tie nu iti e frica de politie pe motiv ca "politia nu trage cu arma chiar daca o pune pe tine" faci o disimulare a realitatii si dupa tot tu pozezi in victima? esti la ticket si stii ca ai motive bune pentru a fi sanctionat si cum ti am zis coaie n ai cum tu imediat ii spui 'admin ma simt jignit mi a vorbit cu coaie'

New member
varule io in rp te am injurat nush ce treaba are cu ooc ul

New member
tu ce cauti sa faci meta cu ala pe discord il pui sa ne urmareasca vorbind cu el pe voice?

New member
ma iei la pula si aici dupa ce ma injuri in jail =))) esti penibil vezi ca ti se aude vocea cand l ai pus pe prietenu tau sa demonstreze in filmarea pe care ai atasat o in post 'IMI DA BAN'

New member
nu e cut la filmare, si cand v a cerut un helper in teste filmare sa vedem si noi daca vorbeati sau nu cand l ai pus pe tovarasu tau sa ne urmareasca spuneai si tu si el ca nu sunteti obligati. csf..

New member
nu e cut la filmare, si cand v a cerut un helper in teste filmare sa vedem si noi daca vorbeati sau nu cand l ai pus pe tovarasu tau sa ne urmareasca spuneai si tu si el ca nu sunteti obligati. csf..
ba baiatule,daca ti asa greu sa intelegi filmare iti explic io,se si vede cum obsu filmeaza in media player,nu inteleg dc te mai chinui

New member
asa rau te deranjeaza cand iti vb la admin jail cu coaie si dupa ma injuri da n am prins pe shadowplay , insa la ticket erai foarte dezamagit ca tu m ai facut inapt si eu ti am vb cu coaie , dar la final membru staff a fost baiat dulce si a zis ca nu ne sanctioneaza pe niciunu pentru felul in care am vorbit <3

New member
asa rau te deranjeaza cand iti vb la admin jail cu coaie si dupa ma injuri da n am prins pe shadowplay , insa la ticket erai foarte dezamagit ca tu m ai facut inapt si eu ti am vb cu coaie , dar la final membru staff a fost baiat dulce si a zis ca nu ne sanctioneaza pe niciunu pentru felul in care am vorbit <3
normal ca te fac inapt cand ma tii la procesat 2 ore ca nu stii sa folosesti informatii civili si sa iei aprenta plus ca aveam si permisu de conducere la mn,da nu frt tu esti ft apt pentru pd

New member
aia e ce sa faci de aia sunt cadet =)) tu nu trebuie sa mi suferi la ticket si sa fii un mic post hunter si mai ales sa faci meta cu tovarasu tau )))

New member
aia e ce sa faci de aia sunt cadet =)) tu nu trebuie sa mi suferi la ticket si sa fii un mic post hunter si mai ales sa faci meta cu tovarasu tau )))
n a suferit absolut nimeni,n a fct nimeni meta si nu s post hunter pentru ca tu ma iei la pl la tk

Member
Membru staff
Nu ai procedat deloc corect, politistul acela avea arma scoasa si tu ai continuat cu comportamentul acela agresiv. Cop fear-ul se vede clar. La partea cu PG-ul nu se aude ce zice adminul, dar poti sa fii si tu constient ca asa ceva nu este permis pe acest server. In concluzie nu am nimic de comentat.
Reclamatie respinsa! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus