Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Capy01
Id-ul tau:16159
Id-ul staff-ului reclamat:169
Motiv: mi am luat jail pentru id check diicotul facand abuz de grad
Explicatie:m-am dus cu un prieten de-al meu pe mega mall sa facem o poza iar diicoti stateau acolo,cand am urcat toti erau cu armele pe mine am coborat iar cand eram la mijlocul scarii un diicot ma injurat eu i-am cerut callsign ca sa ii fac reclamatie iar el a zis ca nu vrea sa imi spuna callsign asta insemnand ca face abuz de grad eu m-am scarpina la ochi deoarece a facut abuz de grad.
Dovezi:
(minutul 42.28)

New member
Bun hai sa explic in primu rand din ce stiu nu ai voie sa te scarpini la ochii daca nu s a produs un fail ala a fost un refuz din partea diicotului avand in vedere ca din ce stiu diicotul nu are voie sa legitimeze a fost si mario acolo stie el mai multe daca gresesc aici cu legitimarea imi asum dar nu aveai nici un motiv pentru acel ID check nu s a produs nici un fail nu inteleg de ce nu intelegeti cand va explic de vorba buna vorbim ceva facem altceva ca si in cazul lui id 349 pentru reclamatia cu RDM, in fine asta nu are legatura cu ce discutam noi aici.
Ceea ce spun e ca sanctiunea care ai primit o a fost pe drept pentru acel ID check iar spun (daca gresesc imi asum)
Astea find spuse eu zic ca ti ai luat sanctiunea corecta, erau mai multi Diicoti acolo nu stiu ce cautai tu acolo in groove cu motivul de a face niste ''poze'' de sus de pe megamoll la groove irl iti zic eu ca daca era politie acolo mai ales DIICOTI nu te urcai tu sa faci ''poze'' dp megamall astea find spuse daca gresesc astept sanctiunea mea si unjail acestui baiat.
O sa revin cu un edit cu o filmare cu tot ticketul.

P.S am uitat sa specific de cand joc fivem niciodata nu am jucat ca PD Doar ca mafiot si iti spun eu ca chestii de genu nu se fac nici irl nici in joc.

New member

In filmare cautam id-ul ca nu se vedea clar dar se intelege oricum.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus