Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:jonny
Id-ul tau:170
Id-ul staff-ului reclamat:3897
Motiv:Rdm
Explicatie:Astazi am fost pe sandy si am vazut ca se face razie si am plecat ca eram la livrat si cand am plecat dupa benzinaria de la aeroport au inceput sa traga in mine mi-au spart roata si mam dus sa scot alta masina si cand m-am dus ma oprit un diicot cu nemarecata si au fost si ei acolo in trecere m-au vazut ca ma oprit si au plecat dupa ce mi-a zis diicotu sa plec am plecat si cand am vrut sa ies pe principala sa plec ma picat ca cica era cod zero si ca aveam masca pe fata neavnnd masca numai cand ma oprit diicotu si mi-am dato jos si el ia zis adminului care a venit hai dai pentru ticket in rp si gata cu supeoritate daca era un grad mare in staff mai ziceam dar na imi asum ce am facut dar as vrea si sa-si asume.Multumesc
Dovezi:filmare

JKE SEFU
Nu mai trebuie, am discutat si cu alt admin care a facut parte si intradevar, a gresit groaznic, ceea ce nu mai accept de la staff-ul nostru, resspectivul admin a fosst data afara iar sanctiunea ta va fii scoasa. t/c
1751981643827.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus