New member
- Subiect Autor
Numele tau: Capy01
Id-ul tau: 16159
Id-ul staff-ului reclamat: 3670
Motiv: sta jumatate de ora la un tk ,nu sanctioneaza cum trebuie
Explicatie: am facut noi diicotul un tk pentru ca id -4 ne-a scapat din sectie nu am stiut cum a scapat din sectie asa ca am facut un tk sa ne lamurim,am facut tk si vine serafin ii spune lui id -4 sa intre asteptare, intra id -4 asteptare ,ne-am rugat 15 minute de el sa ne arate filmare iar serafin statea pe mut si nu zicea nmc. Pana la urma ne da partajare iar dupaia vedem ca id -4 sarea cu catusele puse iar serafin statea si se uita pe partajarea lui fara sa sanctioneze si nu zicea nmc.
Dovezi::
aceasta dovada este ca el sare cu catusele puse si nu sanctioneaza(de aici in colo nu a mai vrut sa ne arate filmare si serafin nu zicea nimica)
aceasta este dovada ca sta jumatate de ora la un tk si se pierde la ceva simplu(filmarea asta incepe de la minutul 37.29)(imi pare rau ca nu am filmare de pe discord dar puteti auzi de pe filmare)
Id-ul tau: 16159
Id-ul staff-ului reclamat: 3670
Motiv: sta jumatate de ora la un tk ,nu sanctioneaza cum trebuie
Explicatie: am facut noi diicotul un tk pentru ca id -4 ne-a scapat din sectie nu am stiut cum a scapat din sectie asa ca am facut un tk sa ne lamurim,am facut tk si vine serafin ii spune lui id -4 sa intre asteptare, intra id -4 asteptare ,ne-am rugat 15 minute de el sa ne arate filmare iar serafin statea pe mut si nu zicea nmc. Pana la urma ne da partajare iar dupaia vedem ca id -4 sarea cu catusele puse iar serafin statea si se uita pe partajarea lui fara sa sanctioneze si nu zicea nmc.
Dovezi::
Ultima editare: