Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 282
Id-ul staff-ului reclamat: 1750
Motiv: sanctioneaza id check gresit
Explicatie: eram pe groove am gasit o persona lesinata am luat o si am dus o in alta parte tot pe groove si voiam sa o jefuiesc si am vrut sa vad ce are pe el inainte sa ii dau kit sa stiu daca se merita sa ii dau kit sau nu si facea refuz am rulat ca ii deschid geanta etc m am scaroinat la ochii si tot nu deschidea si am mai rulat ca ii deschid geanta si tot nu voia si m am mai scarpinat o data am plecat sa ii fac ticket el si a luat pentru refuz si nici nu mi a dat itemele normal daca faci un fail ca sa nu pierzi itemele stiu ca esti obligat sa ii le dai la ticket
Dovezi: o sa pun imediat

Member
Membru staff
salut te rog sa urci filmarea pe youtube la nelistate si sa pui link aicia fara https

Salut, Tu te ai scarpinat la ochi prima data cand ai vazut ca nu ti deschide, a doua oara nu mai avea niciun rost sa te scarpini inca odata pentru acelasi fail tu stiind ca deja ai ID ul respectivului. L-am intrebat si pe ILAS de fata cu tine daca am dreptate si el a spus da, la fel si Radu id 4.

TLB s-a referit ca te poti scarpina doar daca se face un fail, tu te ai scarpinat prima data pentru REFUZ RP, i ai luat id ul pe filmare si a doua oara te ai scarpinat complet degeaba. Tu stiind ca ii ai id ul deja.

Member

TLB s-a referit ca te poti scarpina doar daca se face un fail, tu te ai scarpinat prima data pentru REFUZ RP, i ai luat id ul pe filmare si a doua oara te ai scarpinat complet degeaba. Tu stiind ca ii ai id ul deja.
lasa l pe elmariano te cred sa vorbeasca e ticket ul lui

Member
Salut, Tu te ai scarpinat la ochi prima data cand ai vazut ca nu ti deschide, a doua oara nu mai avea niciun rost sa te scarpini inca odata pentru acelasi fail tu stiind ca deja ai ID ul respectivului. L-am intrebat si pe ILAS de fata cu tine daca am dreptate si el a spus da, la fel si Radu id 4.
si itemele trebuia sa mi le dea nu doar sanctiunea

Member
Membru staff
Salut da ai facut id check atata timp cat te-ai scarpinat odata ai prins id ai mai si scris pe chat /id sa fii sigur deci adminul te-a sanctionat corect si chestia cu refuzul sa iti dea itemele nu exista nu este nici o regula. T/C

Member
id check e cand te scarpini fara motiv el a facut refuz si am avut motiv si m am scarpinat doar de 2 ori nu poti spune ca m am scarpinat de 100 ori

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus